Wij verzorgen uw webhosting. Aan ons de taak om alle servers online te houden, zodat u altijd gebruik kunt maken van onze diensten. In het geval dat er een probleem is dat alleen door ons op te lossen is (bijvoorbeeld bij een storing), doen we dat: ongeacht de tijd en kosten die hier voor ons mee gemoeid zijn.

De strippenkaart

Uiteraard gaan we graag een stap verder dan u van ons mag verwachten. Doet u een beroep op ons voor aanvullende ondersteuning dan kunt u altijd rekenen op een vastgestelde hoeveelheid toegewijde support per hostingpakket per jaar. Bekijk daarvoor de specificaties van onze webhosting en het aantal beschikbare supportstrippen.

Deze strippen zijn bijvoorbeeld te besteden aan het handmatig terugzetten van een backup van e-mail of hulp bij het herstellen van wachtwoorden.

Heeft u meer ondersteuning nodig dan de strippen beschikbaar in uw pakket, dan kunt u deze altijd aanschaffen en naar wens inzetten. Ook voor het remote (helpen) instellen van een e-mailaccount, heeft u extra strippen nodig, deze ondersteuning zit niet standaard bij een hostingpakket.

Losse strippen zijn voordeliger in vergelijking (met een deel van) ons uurtarief  én de strippen blijven onbeperkt houdbaar.

U koopt tegen een voordeliger tarief strippen in:  € 9,50 per 10 minuten ondersteuning.
Strippen koopt u per 2 of meer, dus voor minimaal € 19,-. U bepaalt zelf waaraan u deze besteedt: dat gaat altijd in overleg.

Ten overvloede is het goed om te melden dat wij natuurlijk alleen strippen ‘afstempelen’ als deze ook echt gebruikt zijn. Als u contact opneemt voor het laten toesturen van de inloggegevens van het klantenpaneel of webhosting, of u vraagt ons welke PHP-versie onze servers ondersteunen, kost u dat helemaal niets. Wij zullen u altijd op de hoogte stellen als uw vraag of verzoek zal worden uitgevoerd en we hiervoor strippen aftekenen.

Strippen bestellen kan via Xontrol of per e-mail aan info@xolution.nl

)